ATENTIE - Concediu luna august!

 

Va informam ca in perioada 06-25 august vom fi in concediu!

 

Vom avea acces limitat la telefon si internet in aceasta perioada, insa la revenirea din concediu vom raspunde cu mare placere la toate solicitarile primite.

 

Nu se mai proceseaza comenzi pentru luna August !

 

Toate comenzile vor fi procesate dupa data de 25 august!

 

Va multumim pentru intelegere si va dorim o vara frumoasa plina de bucurii!

Politica de securitate

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

 

 

 

1. Politica prelucrarii datelor cu caracter personal

 

Societatea comerciala EUROPEAN MED PROD SRL, in calitate de proprietar si administrator al magazinului online www.euro-medical.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal al fiecarui client sau vizitator care acceseaza site-ul in scopul achizitionarii produselor prezentate. Magazinul online www.euro-medical.ro este inregistrat in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP cu nr ...
 

Conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, SC EUROPEAN MED PROD SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si exclusiv pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care sunt furnizate.

 

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi: drept de acces la date cu caracter personal, drept de interventie asupra datelor, drept de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei, dreptul la informare.
 

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC EUROPEAN MED PROD SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.
 

Datele dumneavoastra personale pot fi actualizate sau sterse din baza de date, prin cerere scrisa, datata si semnata, la SC EUROPEAN MED PROD SRL  ALEEA SALAJ NR. 10, BL. 37, SC. 3, ET. 10, AP. 119, CAMERA NR. 3. BUCURESTI.
 

2. Scopul colectarii datelor
 

Scopul colectarii datelor este de a livra produsele comandate din cadrul magazinului online si de a comunica informatii utile cu privire la produsele comercializate, dupa caz, informatii despre site, solutionarea cererilor, intrebarilor sau de reclamatii/sesizari facute de catre dumneavoastra.
SC EUROPEAN MED PROD SRL nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, nu va comercializa, schimba, divulga datele dumneavoastra altor persoane (fizice sau juridice).

 

3.Securitatea datelor colectate si procesate
 

SC EUROPEAN MED PROD SRL utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate, impreuna cu politici stricte aplicate salariatilor si procedurilor de lucru  pentru a proteja datele cu caracter personal, colectate si procesate conform prevederilor legale in vigoare.
 

Magazinul online foloseste o conexiune securizata, criptata pentru a preveni interceptarea. Identitatea siteului este verificata de Rapid SSL CA.; conexiunea este criptata cu criptarea de 128 biti utilizand RC4_128 cu SHA1 pentru autentificarea mesajelor si ECDHE_RSA ca mecanism de schimb al cheii.
 

Certificatul SSL este compatibil cu 99 % din browsere inclusiv cu cele specifice smartphone-urilor.
Inregistrarea si autentificarea pe www.euro-medical.ro implica ID si parola.

 

4. Feedback
 

Utilizatorii www.euro-medical.ro pot posta comentarii,  pot trimite intrebari si sugestii. Informatiile sunt trimise prin intermediul formularelor de contact si vor fi folosite tinand cont de dreptul la confidentialitate si la imagine al persoanelor.
 

5. Modificari ale politicii de confidentialitate
 

Orice modificare a politicii de securitate va fi publicata in cadrul acestei pagini: http://www.euro-medical.ro/politica-de-securitate.html

Medvi Design

Creare Magazin Online 

euro-medical.ro Web analytics